כולם מכירים את הביטוי חיית במה לציון אמן שהוא גם פרפורמר משובח, שאוהב מדי את אור הזרקורים. אם כך, רזי בן עזר הוא בדיוק הפוך לכך. רזי הוא חיית רשת, שאת מרב פועלו עושה הרחק מאור הזרקורים, במובן הגיאוגרפי ובמובן הפיזי. בן עזר הוא אחד המפיקים המצליחים שתרם האינדי הישראלי לעולם (קרי, לשוק האמריקני) ובכל זאת הוא ממשיך לשמור על קשר חזק לארץ, הן בפורומים והן כעבודתו במפיק - הכל ע"י האינטרנט.
בן עזר הקים בתיכון את להקתו הראשונה, "אח חורג", שאליה הצטרפו מאוחר יותר אחותו שרון בן עזר והפכה לפוליאנה פרנק. עד 1990 לקח חלק באלבומי הלהקה "חיה ומתה בארון" ו"אין לבחור", שימש כטכנאי ועוזר טכנאי בהקלטות של See Them Smile ונושאי המגבעת), לימד וידאו וקולנוע בעירוני א' בתל-אביב (בין תלמידיו : מאור כהן ויוני מרון) ועוד. באותה שנה עזב לפלורידה, שם הוא מתגורר עד היום. זה לא הפריע לו להמשיך לעבוד עם השוק המקומי: הפקת האלבום "כאילו אין ים" של זיו רובינשטיין, הקלטת והפקת "פינוקיו" של פונץ' ועוד.
בפלורידה חבר למפיק בריאן קמפבל וכשותפים הקימו את Stepbro Productions. בין היתר הפיקו רמיקסים לאמנים כגון טוני ברקסטון, הפרויקט של טוני ריץ', ג'ניפר הולידיי ועוד והוציאו חמישה אלבומים מלאים. רזי אף הפיק מוסיקלית לסידרה "The Fugitive" ברשת CBS ולזמרת סיסונדרה, ששירה הגיע למקום הראשון במצעד הדאנס של בילבורד. עם זאת, לא זנח את השוק הישראלי. ב-2004 הקליט את אלבום הבכורה שלו, "בעברית" שיצא בלייבל טרקטור. אגב, כעבור שנתיים פירסם רצועה בשם "תחנת הרדיו הלא נכונה" באוספורום, אוסף של פורום מוסיקה ישראלית של YNET, שלא נכנסה לאותו אלבום. באותה שנה הקליט גירסא עברית לשיר Joan of Arc (ז'אן ד'ארק) של ליאונרד כהן עבור הפרוייקט "שיר זר - משירי ליאונרד כהן" שעלה במגזין השרת העיוור של אוקטובר 2004.
ב-2006 פירסם אלבום רשת אינסטרומנטלי בשם "13 מקטרות" עפ"י הספר בשם זה של איליה ארנבורג מ-1922, אותו קיבל מסבתו בילדותו. כל הקטעים באלבום חוברו, נוגנו והוקלטו ע"י בן עזר. על הספר, המורכב מ-13 סיפורים על מקטרות ובעליהם, כתב כי הוא "מדיף ניחוח חזק של ספרות רומנטית רוסית של המאה ה-19, עם כל הרומנטיות, הרגשות החזקים, התמימות והתיאטרליות". ואם כבר הגענו לתחם הסיפורת, במסגרת "חיוּת הרשת" שלו, ראוי במיוחד לציין את הדרך בא הוא מפגין את הידע המופלג שצבר במהלך עבודתו: קובץ סיפורים שהעלה לפורומים של YNET ובאתר פינגווין שבהם נתקל באולפן, וסדנת היוצר המרשימה בקבצי Audio שפירסם במגזינים החודשיים של אתר השרת העיוור.