תום והסיפור האמיתי הקליטו שלושה אלבומים. הראשון – "בעיניים עצומות" הוקלט בשנת 94' והופץ בחברת "אן. אם. סי". זהו אלבום רוק ברוח שנות ה-70. האלבום הוקדש למתופף אילן אליאס, אשר נהרג בתאונת דרכים לאחר הקלטת האלבום. יוסי בבליקי ועובדיה חממה הם בין כותבי המילים והלחנים.
את אלבומם השני, "חלום הקרח", הקליטו בשנת 96', שוב בהפצה של "אן. אם. סי". האלבום משלב רוק פסיכדלי עם מוסיקה אלקטרונית של סינתיסייזרים וסמפלרים. הקטע "יום הדייג הגדול" הינו בן 28 דקות ובנוי מחמישה עשר קטעים קצרים.
את אלבומם השלישי - "נגמרו החיוכים" , אלבום רוק רך, הקליטו בשנת 98', אך החליטו לא להפיץ אותו באופן מאורגן. האלבום הודפס ב-20 עותקים בלבד ונשלח לחברים ושדרני רדיו. את ההחלטה האם להדפיס עוד העתקים השאירו לדרישת הקהל. הפעם כל המילים הם של תום וכל הלחנים של ישראל. באלבום חידוש לשיר של ירמי קפלן "מדוע לא באת".